7/10 - Nakna utan att blygas - Stefan Gustavsson

En kväll om den sexuella revolutionen och en revolutionär syn på sex!

Onsdagen den 7 oktober 19:00
Kristna Föreningen Filippi, Sandgatan 14 C, Lund
Länk till Facebook-evenemang

Den sexuella revolutionen har kanske mer än något annat påverkat vår kultur och i grunden förändrat vår syn på kärlek och sexualitet. Men vilka är den sexuella revolutionens rötter? Vilket genomslag och vilka konsekvenser har den fått?

I stark kontrast till den sexuella revolutionen står den klassiskt kristna synen på kärlek och sexualitet – en i sanning revolutionär syn på sex i vår tid! Är Bibelns syn i dessa frågor hopplöst förlegad? Eller finns det tvärtom i Bibelns undervisning ett verklighetsförankrat och livsbejakande perspektiv på kropp, sex, kärlek och äktenskap?

Till hjälp med att besvara dessa frågor har vi bjudit in Stefan Gustavsson som nyligen utkommit med en bok i detta brännande ämne. Stefan är direktor för Apologia – Centrum för kristen apologetik, och en välkänd föreläsare och författare. Han har tidigare gett ut böckerna Kristen på goda grunder, Skeptikerns guide till Jesus del 1 och 2, Behöver tron försvaras? samt Här för att stanna.

Varmt välkommen! Ingen avgift, ingen föranmälan! Givetvis följer vi myndigheternas rekommendationer. Föreläsningen kommer även att webbsändas.